Over ons

PM-Wasservice hanteert het concept “Wassen zonder Water”. Dit is een innovatie wat nog niet veel gebruikt wordt. Voor ons zijn enkele factoren van grote waarden zoals, het milieu, de prijs, kwaliteit, ontwikkelingshulp en een zeer belangrijk punt is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). PM-Wasservice bekommert zich over “mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt”, deze mensen worden begeleid om zich te ontplooien tot een zelfstandige werknemer.

PM-Wasservice maakt gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten, doeken en vervoersmiddelen. Het verbruik van het schoonmaakmiddel is 50 ml per voertuig.

De waterbesparing ligt op 160 ltr bij het zelf wassen en 400 ltr bij wasstraten/boxen per wasbeurt. Daarbij doet PM-Wasservice aan maatschappelijk ondernemen, dit houdt in dat wij een passende werkplek bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waar zij zich prettig voelen en zichzelf kunnen ontplooien. 

 

Uniek Concept

PM-Wasservice heeft een zeer uniek concept. Om te beginnen zult u van alle gemakken worden voorzien, PM-Wasservice wast namelijk uw voertuig op locatie. Dit wordt altijd gedaan met schone doeken, waardoor uw voertuig altijd volledig krasvrij zal blijven.

Aangezien wij voertuigen wassen zonder water, is het vanzelfsprekend dat wij vele liters water besparen, wat uiteraard goed is voor het milieu. Uw auto zal dus weer glanzend schoon zijn na zo’n unieke wasbeurt.

Dus PM-Wasservice biedt aan: kostenbesparing, tijdbesparing en zorg voor milieu en maatschappij.